OM OSS

VÅR HISTORIE OG ERFARING

BLÅBÆR Production er et norsk design- og produksjonsselskap som tilbyr en bred rekke tjenester med hovedfokus på tekstil- og klesproduksjon. 

Vi har svært kompetente medarbeidere med lang og bred erfaring nasjonalt og internasjonalt, og har jobbet med ledende merkevarer innen flere fagfelt gjennom de siste 20 år.

Vi jobber daglig tett opp mot våre kunder for å oppfylle – og helst overgå – deres forventninger.

Vår Visjon

BLÅBÆR Production skal være en grønnere samarbeidspartner gjennom innovativ og løsningsorientert design, logistikk og produksjon.

Vår historie

Selskapet er etablert i Bergen i 2015 og har en god og trygg utvikling siden oppstart. Våre kjerneområder er design, produktutvikling og produksjon. Vi har siden 2015 jobbet for BH Nordic AS med videreutvikling av Reflex – Norges største merkevare innen barnetekstil. Vi er videre engasjert i design og konseptutvikling for nye merkevarer internasjonalt.

Erfaring & kompetanse

Våre medarbeidere har lang, relevant erfaring fra tidlig 2000-tallet fra både inn- og utland, og vi tilbyr tjenester fra idè og design, til produksjon og logistikk. Vi bringer med oss erfaring og designoppdrag som strekker seg fra high-fashion i London, markedsledende barneklær i Norden og multinasjonal detaljhandel. Blant varemerker kan vi nevne TATA-NAKA, Marks & Spencer, Reflex, Victoria mm.

Innkjøp, utvikling, salg og forhandlinger har vi jobbet med i store deler av Europa, en rekke land i Asia og Nord-Amerika. Fagfelt har blant annet dekket områder som tekstil & mote, møbler, leker, barneutstyr og sikkerhetsprodukter.

Vi har videre opparbeidet særlig kunnskap innen bærekraftig mote og tekstilproduksjon, utvikling av private labels, import og logistikk til Norge/EU.